 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
расширенный поиск | карта сайта |
|
|
|
ONORM EN ISO 6887-5:2020 07 15 | на печать | | Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2020) |
|
|  | Библиография | Обозначение | ONORM EN ISO 6887-5:2020 07 15 | | Заглавие на английском языке | Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2020) | | Код МКС | 07.100.30 | | Дата опубликования | 15.07.2020 | | Язык оригинала | немецкий |  |
|  | Стандарт ONORM EN ISO 6887-5:2020 07 15 входит в рубрики классификатора:
| | |
|  |
|
 |
 |
| Цены |
| На немецком языке |
0,00
|
|
|