 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
расширенный поиск | карта сайта |
|
|
|
ONORM EN ISO 6647-1:2020 10 15 | на печать | | Rice - Determination of amylose content - Part 1: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin (ISO 6647-1:2020) |
|
|  | Библиография | Обозначение | ONORM EN ISO 6647-1:2020 10 15 | | Заглавие на английском языке | Rice - Determination of amylose content - Part 1: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin (ISO 6647-1:2020) | | Код МКС | 67.060 | | Дата опубликования | 15.10.2020 | | Язык оригинала | немецкий |  |
|  | Стандарт ONORM EN ISO 6647-1:2020 10 15 входит в рубрики классификатора:
| | |
|  |
|
 |
 |
| Цены |
| На немецком языке |
0,00
|
|
|