| 
	
	    |  | 
              
        | 
	
	        
	        
	        |  |  |  |  |  |  
	    	    |  |  |  | расширенный поиск | карта сайта |  |  |  |  
 | | | KS J ISO 6887-4 |  на печать |  | Microbiology of the food chain Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products | 
 
 | 
 |  |  |  | Библиография  | Обозначение | KS J ISO 6887-4 |  | Международный стандарт | ISO 6887-4:2017(IDT) |  | Заглавие на английском языке | Microbiology of the food chain Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products |  | Дата опубликования | 2022.12.30 |  | Код МКС | 07.100.30 |  |  | 
 |  |  |  | Стандарт KS J ISO 6887-4 входит в рубрики классификатора:
 |  |  | 
 
 |  |  | 
 |  | 
	|  |  
	| Цены |  
    	    | На языке оригинала | Пишите на gost@gostinfo.ru |  
            |  |  |
 |