|
|
|
|
|
|
|
|
|
расширенный поиск | карта сайта |
|
|
|
KS J ISO 6887-2 | на печать | Microbiology of the food chain Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products |
|
| | Библиография Обозначение | KS J ISO 6887-2 | Международный стандарт | ISO 6887-2:2017(IDT) | Заглавие на английском языке | Microbiology of the food chain Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products | Дата опубликования | 2022.12.30 | Код МКС | 07.100.30 | |
| | Стандарт KS J ISO 6887-2 входит в рубрики классификатора:
| |
| |
|
|
|
Цены |
На языке оригинала |
Пишите на gost@gostinfo.ru
|
|
|