Постоянная ссылка
https://www.standards.ru/document/6846332.aspx

ONORM EN ISO 6887-3:2021 03 01

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2017 + Amd 1:2020) (consolidated version)

На немецком языкеПоложить в корзину
Заказать перевод

Библиография

ОбозначениеONORM EN ISO 6887-3:2021 03 01
Заглавие на английском языкеMicrobiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2017 + Amd 1:2020) (consolidated version)
Код МКС07.100.30
Дата опубликования01.03.2021
Язык оригиналанемецкий

Стандарт ONORM EN ISO 6887-3:2021 03 01 входит в рубрики классификатора: