 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
расширенный поиск | карта сайта |
|
|
|
|  | Библиография Обозначение | IEC 60335-2-37(1994)/Amd.1(1996) | Заглавие на английском языке | Safety of household and similar electrical appliances - Part 2: Particular requirements for commercial electric deep fat fryers; Amendment 1 | Вид стандарта | ST*N | Дескрипторы (английский язык) | CATERING EQUIPMENT*COMMERCIAL*DEEP FAT FRYER*DEEP FAT FRYERS*DEFINITIONS*DESIGN*EARTHING CONDUCTOR TERMINATIONS*ELECTRIC APPLIANCES*ELECTRIC HOUSEHOLD APPLIANCE*ELECTRICAL ENGINEERING*ELECTRICAL HOUSEHOLD APPLIANCES*ELECTRICAL SAFETY*EQUIPMENT SAFETY*INCRIPTION*INDUSTRIAL ECONOMICS*INSPECTION*MARKING*MOISTURE RESISTANCE*OCCUPATIONAL SAFETY*SAFETY*SAFETY ENGINEERING*SAFETY REQUIREMENTS*SPECIFICATION (APPROVAL)*TESTING*TRADE*SPECIFICATIONS*HOUSEHOLD ELECTRI | Обозначение заменяемого(ых) | IEC 61E/161/FDIS(1996.02) | Обозначение заменяющего | IEC 60335-2-37(2000) | Обозначение заменяемого в части | IEC 60335-2-37(1994.03) | Дата опубликования | 01.06.1996 | Язык оригинала | en*fr | Количество страниц оригинала | 5 | ТК – разработчик стандарта | IEC/SC 61E | Номер издания | 3.0 | Статус | Заменен | Код цены | |  |
|  |  |
|
 |
 |
Цены |
На языке оригинала |
Нет
|
|
|