Обозначение | IEC 60335-2-37(1994)/Amd.1(1996) |
Заглавие на английском языке | Safety of household and similar electrical appliances - Part 2: Particular requirements for commercial electric deep fat fryers; Amendment 1 |
Вид стандарта | ST*N |
Дескрипторы (английский язык) | CATERING EQUIPMENT*COMMERCIAL*DEEP FAT FRYER*DEEP FAT FRYERS*DEFINITIONS*DESIGN*EARTHING CONDUCTOR TERMINATIONS*ELECTRIC APPLIANCES*ELECTRIC HOUSEHOLD APPLIANCE*ELECTRICAL ENGINEERING*ELECTRICAL HOUSEHOLD APPLIANCES*ELECTRICAL SAFETY*EQUIPMENT SAFETY*INCRIPTION*INDUSTRIAL ECONOMICS*INSPECTION*MARKING*MOISTURE RESISTANCE*OCCUPATIONAL SAFETY*SAFETY*SAFETY ENGINEERING*SAFETY REQUIREMENTS*SPECIFICATION (APPROVAL)*TESTING*TRADE*SPECIFICATIONS*HOUSEHOLD ELECTRI |
Обозначение заменяемого(ых) | IEC 61E/161/FDIS(1996.02) |
Обозначение заменяющего | IEC 60335-2-37(2000) |
Обозначение заменяемого в части | IEC 60335-2-37(1994.03) |
Дата опубликования | 01.06.1996 |
Язык оригинала | en*fr |
Количество страниц оригинала | 5 |
ТК – разработчик стандарта | IEC/SC 61E |
Номер издания | 3.0 |
Статус | Заменен |
Код цены | |
 |