Постоянная ссылка
https://www.standards.ru/document/3636272.aspx

IEC 60335-2-37(1994)/Amd.1(1996)


На языке оригиналаПоложить в корзину
Заказать перевод

Библиография

ОбозначениеIEC 60335-2-37(1994)/Amd.1(1996)
Заглавие на английском языкеSafety of household and similar electrical appliances - Part 2: Particular requirements for commercial electric deep fat fryers; Amendment 1
Вид стандартаST*N
Дескрипторы (английский язык)CATERING EQUIPMENT*COMMERCIAL*DEEP FAT FRYER*DEEP FAT FRYERS*DEFINITIONS*DESIGN*EARTHING CONDUCTOR TERMINATIONS*ELECTRIC APPLIANCES*ELECTRIC HOUSEHOLD APPLIANCE*ELECTRICAL ENGINEERING*ELECTRICAL HOUSEHOLD APPLIANCES*ELECTRICAL SAFETY*EQUIPMENT SAFETY*INCRIPTION*INDUSTRIAL ECONOMICS*INSPECTION*MARKING*MOISTURE RESISTANCE*OCCUPATIONAL SAFETY*SAFETY*SAFETY ENGINEERING*SAFETY REQUIREMENTS*SPECIFICATION (APPROVAL)*TESTING*TRADE*SPECIFICATIONS*HOUSEHOLD ELECTRI
Обозначение заменяемого(ых) IEC 61E/161/FDIS(1996.02)
Обозначение заменяющегоIEC 60335-2-37(2000)
Обозначение заменяемого в частиIEC 60335-2-37(1994.03)
Дата опубликования01.06.1996
Язык оригиналаen*fr
Количество страниц оригинала5
ТК – разработчик стандарта IEC/SC 61E
Номер издания3.0
СтатусЗаменен
Код цены