 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
расширенный поиск | карта сайта |
|
|
|
KS J ISO 6887-3 | на печать | | Microbiology of the food chain Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products |
|
|  | Библиография | Обозначение | KS J ISO 6887-3 | | Международный стандарт | ISO 6887-3:2017(IDT) | | Заглавие на английском языке | Microbiology of the food chain Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products | | Дата опубликования | 2022.12.30 | | Код МКС | 07.100.30 |  |
|  | Стандарт KS J ISO 6887-3 входит в рубрики классификатора:
| | |
|  |
|
 |
 |
| Цены |
| На языке оригинала |
Пишите на gost@gostinfo.ru
|
|
|