| Обозначение | IEC 60335-2-36(1993)/Amd.1(1996) |
| Заглавие на английском языке | Safety of household and similar electrical appliances - Part 2: Particular requirements for commercial electric cooking ranges, ovens, hobs and hob elements; Amendment 1 |
| Вид стандарта | ST*N |
| Дескрипторы (английский язык) | CATERING EQUIPMENT*COMMERCIAL*COOKING RANGES*CORROSION RESISTANCE*DAMP-PROOFING*EARTHING*ELECTRIC COOKERS*ELECTRICAL ENGINEERING*ELECTRICAL SAFETY*HOBS*OVENS (COOKING APPLIANCES)*SAFETY REQUIREMENTS*OVENS*SAFETY*COOKING APPLIANCES |
| Обозначение заменяемого(ых) | IEC 61E/160/FDIS(1996.02) |
| Обозначение заменяющего | IEC 60335-2-36(2000) |
| Обозначение заменяемого в части | IEC 60335-2-36(1993.08) |
| Дата опубликования | 01.06.1996 |
| Язык оригинала | en*fr |
| Количество страниц оригинала | 7 |
| ТК – разработчик стандарта | IEC/SC 61E |
| Номер издания | 3.0 |
| Статус | Заменен |
| Код цены | |
 |